LLIURAMENT PREMIS CIUTAT DE TORRENT 2020

 

Ahir dimecres 15 de desembre, al saló de plens de l'Ajuntament Torrent, se va celebrar l'acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Torrent, en la seua XVIII edició.

Aquest any, l'obra guanyadora, en la categoria de narrativa juvenil, va resultar "Parents Llunyans", de Salvador Lauder. L'autor, (Carcaixent, 1974), ja té publicades obres en poesia i ha fet incursions en el món del teatre.

L'obra premiada com a finalista en aquesta categoria "Nawal, espera'm", està escrita per Maurici Belmonte (Castelló de la Ribera, 1963). Dedicat també professionalment a l'educació, també te ja publicades a Tabarca altres tres novel·les juvenils.

En la categoria de poesia, la guanyadora d'enguany és Isabel Garcia Canet, amb el seu poemari "La llum del buit". Isabel (Pego, 1981) ja té una ampla trajectòria dins de la poesia, amb diversos premis, inclós el XVIII Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians.

Amb una convocatòria d'éxit sense precedents, més encara tenint en compte les circumstàncies tan singulars d'aquest any, els premis continuen la seua trajectòria de difussió i reconeixement de l'obra escrita en valencià.

Enhorabona als guardonats!

Proximament podreu gaudir de les obres guanyadores publicades per Tabarca Llibres.


 

Tornar

Informació de la botiga

Pl. Alquería de la Culla, 4
Edif. Albufera Center
Oficina 104-B
46910 Alfafar (València)

(+34) 963 186 007

L-V de 8:00 a 14:00 h.