LLIURAMENT PREMIS CIUTAT DE TORRENT 2021

 

Al saló de plens de l'Ajuntament Torrent, se va celebrar l'acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Torrent, en la seua XIX edició, en un acte íntim per segon any consecutiu.

Magda Añon, una dona del Xúquer, ha guanyat el primer premi en la categoria de narrativa juvenil, amb la seua obra "Otranto", una trama familiar d'una història intrigant i misteriosa a través del relat d'una mare al seu fill, ambientada al sud d'Italia. L'autora, d'Alginet, ja va guanyar el XXI Concurs de Narrativa de Dones de la Generalitat Valenciana al 2020.

Torna a quedar finalista Maurici Belmonte (Castelló de la Ribera) amb "Sitoé". Un relat de patiment i lluita contra l'adversitat de l'esclavitud on el caràcter i la personalitat determinaràn el destí. L'autor ja compta amb varies publicacions a Tabarca Llibres i compatibilitza l'escriptura amb la seua tasca docent.

"Prèclum" es l'obra guanyadora en la categoria de Poesia. Jesús Girón (Calles, Els Serrans) ha configurat aquest poemari al voltant d'un concepte original i interessant. Prèclum és un terme inventat per Carles Hac Mor que consisteix a redactar un text que és un plagi d'un original encara no escrit. L'autor, molt vinculat a Torrent per haver desenvolupat una llarga trajectoria com a docent a la ciutat, ha guanyat anteriorment altres certàmens literaris amb altres poemaris i té publicada una obra teatral Ma Chérie.

Les tres obres seràn publicades pròximament per Tabarca Llibres i se presentaràn en un acte, esperem que públic, com ja es tradició en aquestos premis de llarga trajectòria i reconegut prestigi.

En la foto, d'esquerra a dreta: Jesús Giron, Magda Añon, Jesús Ros (Alcalde de Torrent) i Maurici Belmonte.

Enhorabona als guardonats!

Tornar

Informació de la botiga

Pl. Alquería de la Culla, 4
Edif. Albufera Center
Oficina 104-B
46910 Alfafar (València)

(+34) 963 186 007

L-V de 8:00 a 14:00 h.